Het witte blazoen

Betalen

Betaalmogelijkheden

 • Tikkie via whatsapp: geen extra kosten
 • Betaalverzoek via de bank via app, mail: geen extra kosten
 • Zelf overmaken via bank opdracht op basis van factuur

Wij zullen het factuurnummer dat u reeds voor die tijd van ons verstrekt heeft gekregen, vermelden bij het verzoek, zodat u kunt controleren dat het verzoek daadwerkelijk van ons af komt.

Bezorgen

Ik bezorg zelf, op de maandag overdag en ’s avonds en de woensdagavond. Dit alles uitsluitend op afspraak en zal in voorkomende gevallen om leeftijdsidentificatie vragen.

Bezorgkosten zijn:

 • Westervoort € 1,50. Gratis bij bestellingen vanaf € 30,00
 • Duiven, Groessen, Loo, Lathum € 3,00. Gratis bij bestellingen vanaf € 45,00
 • Arnhem de wijken, Presikhaaf, Spijkerkwartier, Klarendal € 3,00, gratis bij bestellingen vanaf € 45,00
 • Arnhem, overige wijken en Huissen € 4,50, gratis bij bestellingen vanaf € 60,00
 • Bemmel, Angeren, Elst, Lent, Driel, Oosterbeek, Velp (gld), Rozendaal, Zevenaar, Rheden en De steeg € 5,50.
  Gratis bij bestellingen vanaf € 75,00
 • Andere leveradressen gaan in overleg.

Verzenden

Verzenden gebeurt slechts bij hoge uitzondering en na goed overleg via PostNL.

Het witte blazoen wil en mag geen alcohol verkopen en leveren aan personen onder de 18 jaar. Om te zorgen dat onze producten aan een meerderjarige worden overhandigd (en daarmee in lijn met wet- en regelgeving wordt gehandeld), kan de bezorger naar de leeftijd informeren en om legitimatie vragen. Als er niemand thuis is, of indien er geen meerderjarige persoon de producten in ontvangst kan nemen, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een PostNL kaart bij je in de brievenbus doen. Daarop staat aangegeven of we je pakket eventueel bij je buren hebben kunnen afgeven.

Retourneren

Wanneer je van je aankoop af wilt zien met of zonder reden, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de producten aan ons te laten weten. Het heeft onze voorkeur dat je hiervoor contact opneemt door middel van een email.

Om de producten vervolgens terug te sturen vragen we je als je gebruik hebt gemaakt van verzending, indien mogelijk gebruik te maken van de retourportal van PostNL. Je kunt op de retourportal je retourzending aanmelden (het gevraagde referentienummer is het bestelnummer zoals vermeld in de bevestigingsmail van je bestelling). Vervolgens krijg je per e-mail een retour label. Het retour label dien je te printen en op het pakket te plakken. Je kunt het pakket dan afgeven bij een PostNL punt bij jou in de buurt. Voor een PostNL punt bij jou in de buurt kijk je op www.postnl.nl/locatiewijzer.

Is het product via bezorging aan huis door Het witte blazoen geleverd, dan maken wij een afspraak om het product weer bij je op te halen.

We betalen de door jou betaalde prijs voor de producten terug samen met eventuele verzendkosten die je hebt betaald om de producten te ontvangen. De kosten van de retourzending komen voor jouw rekening.

Alle geretourneerde bieren moeten in volledig verkoopbare conditie zijn, met uitzondering van bieren die per ongeluk beschadigd geleverd zijn. Als de door jou geretourneerde bieren minder waard zijn geworden door onnodig gebruik of bij beschadiging, kunnen we een vergoeding voor deze schade inhouden op het bedrag dat we aan je terugbetalen.

We storten de betreffende bedragen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te zien terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wij kunnen echter terugbetaling uitstellen totdat wij de producten hebben ontvangen.

Bestellen

Om uw sixpack(s) te bestellen, vragen wij u het onderstaande formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.